Vacature mondhygiënist(e) – Tandartsenpraktijk Beethovenlaan – Hengelo
Tandartsenpraktijk Beethovenlaan

Vacature mondhygiënist(e)

Gezocht:

Enthousiaste mondhygiënist(e) die met ons wil meegroeien

Ben jij die enthousiaste mondhygiënist(e) die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Lees dan vooral snel verder, want wij zijn per direct op zoek naar jou!

Op de Beethovenlaan staat een groot en divers team professionals iedere dag weer klaar om de beste mondzorg te leveren. Met 5 tandartsen, 4 mondhygiënistes en 15 (preventie)assistentes bedienen we ieder jaar bijna 10.000 patiënten. We proberen daarbij zoveel mogelijk in eigen huis te doen: algemene tandheelkunde, maar ook orthodontie en implantologie. Daarbij ligt onze focus vooral op preventie (Gewoon Gaaf) en hebben de mondhygiënistes een zeer belangrijke rol binnen onze praktijk.

Jouw functie

Als mondhygiënist bepaal jij wat het beste is voor jouw patiënten. Je krijgt bij ons ruim de tijd per patiënt, je hebt de beschikking over je eigen instrumentarium én je hebt altijd een EMS AirflowProphylaxis Master tot je beschikking. Wanneer je ervaring hebt met het vullen van caviteiten is dat een pré.

Onze belofte

We bieden een fijne werkomgeving met veel vrijheid. Er is altijd (financiële) ruimte voor opleidingen en cursussen en een extra vakantiedag of -week is bij ons nooit een probleem! Je werkdagen en -uren plannen we in overleg.

De beloning?

Iedere dag (weer) met veel plezier naar je werk en doen waarvoor je mondhygiënist(e) werd!

Je salaris is natuurlijk afhankelijk van je ervaring het aantal uren dat je werkt.

We betalen gemiddeld boven de NVM-schaal. Alléén loondienst, géén ZZP-ers.

Meer informatie?

Dat begrijpen we! Neem gerust contact op met de praktijkmanager: Jan van Drooge

j.vandrooge@tpbeethovenlaan.nl of 06-10397479