Vacature-prev-ass

Gezocht:

Enthousiaste (preventie-) assistente die wil meegroeien

Ben jij die gezellige, leergierige teamplayer met groeiambities? Dan zoeken we jou!

Met bijna 10.000 patiënten is TP Beethovenlaan één van de grootste tandartsenpraktijken van Hengelo. Onze praktijk staat onder leiding van twee jonge en ambitieuze tandartsen (M+V) die met veel enthousiasme de toekomst tegemoet zien.

Omdat we blijven groeien, zijn we op zeer korte termijn op zoek naar een ambitieuze (preventie-) assistent. Je werkzaamheden bestaan uit een mix van assisteren aan de stoel, kantoor- en baliewerkzaamheden én eventueel het draaien van een eigen programma. Ben je nog geen preventie-assistent? Aarzel dan niet om tóch te solliciteren!

Binnen de praktijk werken vijf tandartsen, vijf mondhygiënistes en acht assistentes die allemaal preventiewerk doen. Daarnaast hebben we diverse administratieve krachten en een praktijkmanager. Op de Beethovenlaan werken we volgens de laatste protocollen, richtlijnen en programma’s als “Gewoon Gaaf”. We implanteren zelf en er is een tandarts voor de orthodontie.

Zie jij jezelf wel werken in een team van bevlogen professionals dat samen vooruit wil? Neem dan snel contact op voor een kennismakingsgesprek!

Jan van Drooge (praktijkmanager)

j.vandrooge@tpbeethovenlaan.nl

Beethovenlaan 32

7557 BD Hengelo

www.tpbeethovenlaan.nl

06-10397479

Nog even in het kort wat we zoeken en verlangen:

gediplomeerd (preventie)assistent

stoelassistente en baliemedewerker, evt. eigen programma

minimaal 30uur per week, liefst full-time (38uur)

je bent bereid om ook 1 avond per week te werken (tot 21:15)

beloning volgens KNMT-salarisschaal

start vanaf 1 mei 2020 (of eerder)